Топ:
- Відьмак 3 - найкраща гра в світі. Неймовірна музика, історія, геймплей. Здатна повністю замінити реальний світ. Для мене є окремим плюсом середньовічний антураж.
- CS GO - гра, в яку я награв найбільшу кількість годин. Кооперативна гра, в яку набагато цікавіше грати з друзями. Можна грати кожен день і це не набридає. Можна писати ворогам матюки в чат і за це нічого не буде. Можна вбивати своїх. Ця гра викликає дуже сильні емоції, які я більше ніде ніколи не отримував. Також ця гра доволі страшна, що сподобається любителям хорорів. Все вищесказане стосується тільки однієї карти - de dust, інші карти не грав.
- Група ігор в жанрі RTS (стратегія в реальному часі), а саме: Rise of Nations, Empire of earth, Age of Empires, Козаки 3 та інші. Це кооперативні ігри, грати цікаво тільки з друзями проти ботів. Дає почуття нескінченної війни, повного виснаження, безнадії, падіння духом. Але вибору не залишається, як змагатися далі, вмикати голову, пробувати нові тактики. Особливо люблю моменти, коли після гри ви гуртом аналізуєте те, що вам довелося пережити, часто це викликає сміх. Ці ігри дадуть вам можливість побачите себе і своїх друзів під час дуже стресових ситуацій. Ви буквально перетворюєтеся у справжню версію самого себе, коли залишаються одні інстинкти і те, що ви довели до автоматизма. Майже всі ігри RTS мають чудову музику.
- Factorio - гра симулятор створення автоматичного заводу. Для любителів займатися автоматизацією, оптимізацією, перфекціонізмом, плануванням, вирішенням математичних задач. Окремий плюс за наявність в грі поїздів, я їх обожнюю. Шикарна музика, гарна картинка, звуки. Гра технічно працює ідеально і не потребує потужного ПК.
- Baratrauma - симулятор підводного човна. Раджу грати тільки з друзями, тільки з режимом зрадника. Я обожнюю події у закритому просторі, де діють особливі правила існування (тюрьма, підводні човни, космічні станції тощо), тому мені ця гра вже подобається автоматично. Режим зрадника робить гру в десять разів цікавіше, гейплей становиться набагато глибше, напруга піднімається по пекельної планки. Але важливо, щоб у всіх гравців був нормальний мікрофон, бо ця гра розмовна, де треба спілкуватися по рації всередині гри.
- Anno 1404 і Anno 1800 - містобудівельний симулятор. Хто любить відчувати себе богом, тому ця гра сподобається. На твої плечі спадає відповідальність за життя тисяч людей. Ти повинен забезпечити всі умови існування своїх мешканців. А чим далі, тим стає складніше. Неперевершена музика гри дає почуття важливості того, що ти робиш. Можна грати в кооперативі.
Поки що все.