Чому неможливо створити ідеальну спільноту з людей

Якщо ви вирішите зібрати всіх людей, які вам подобаються, в одному місці, то нічого не вийде. Людям можуть не подобатися інші люди, і це унеможливлює ідею спільноти.

Далі я опишу деякі псевдо-рішення цієї проблеми, які НЕ працюють.

Кікати конфліктних людей

По-перше, будь-який кік розколює спільноту. Це вже буде неповноцінна спільнота. Я розглядаю саме таку спільноту, де збираються ВСІ люди, яких хочеться зібрати у спільноту.

По-друге, після кіку можуть лівнути інші люди. Якщо людей в спільноту додають по дружбі, тоді на кожну людину в спільноті буде щонайменш одна інша людина, якій не сподобається кік його друга. Це спровокує сніжний ком лівів.

Заборонити дратуюче спілкування

Дратуюче спілкування - це таке спілкування, яке дратує людей. В основному це образи, агресивне, неадекватне спілкування. Але буває різні ситуації, коли людям не подобаються, наприклад, інфантильне спілкування або занадто дружелюбне. Людям може не подобатися БУДЬ-ЩО.

Така заборона дійсно буде тримати людей разом. Але тоді спільнота перетвориться у якусь фігню не для людей, а для роботів. Зникне весь сенс.

Розділяти люди на групи

Це не є рішенням проблеми, тому що це фактично вже буде декілька спільнот під одним ім’ям. Доведеться повністю відокремити групи один від одної.

В перспективі виникне стільки ж груп, скільки людей в спільноті. Тому що з часом посруться абсолютно всі.

Людей може дратувати сам факт наявності по сусідству інших груп людей, які їм не подобаються. Я був свідком події, коли людину з іншої групи кікнули за те, що вона образила іншу людину зі своєї групи. Якщо що, це я про кік Саші Кірейко @pawsashatoy з Імперії сітхів.

Висновок

Неможливо створити спільноту з усіх людей, яких ви хочете, і примусити всіх їх дружити.

Можливо.

офігеть переконав нафіг

1 Вподобання

Тебе необходимо не делать голосования, не кикать не банить, вмешиваться в их конфликты и решать их обьяснениями как можно как нельзя. Дальше они сами будут решать продолжать ли им так делать или нет :slight_smile:

:thinking:

Запрещаю думать! Открывай дискорд сервер и погнали в факторио.

І в чому він не правий?

Кто не прав?

@Hxncus ти прав ніксон, ти топ.