- Підписати всі контакти в телефоні в єдиному форматі. Дуже захоплююче заняття, яке можна розтягнути на весь день.
- Порахуйте свій статок. Для цього треба скласти список всіх речей, якими ви володієте. Реальними і віртуальними. Для кожної речі зробити оціночну вартість на основі поточних цін із інтернет магазинів. І порахувати суму грошей, яку ви б отримали, якби це все продали. До цього треба додати всі ваші гроші готівкою і гроші з банку.
- Попрацюйте з шуруповертом і ручною пилою. Купіть або знайдіть шуруповерт, саморези і ручну пилу. Знайдіть досок. І поробіть різні вироби з дерева. Найцікавіше робити двері на петлях, від цього перехопляє подих. Якщо хочете подвоїти насолоду, придбайте ще сверло. Але обережно, це настільки затягує, що можна втратити контроль над собою і почати свертили ледве не все, що попадаеться на вашому шляху, включаючи столи, шкафи, стільці тощо.
- Пронумеруйте всіх своїх знайомих. Буде дуже цікаво дізнатися, скільки людей ви знаєте особисто.
- Знайдіть лопату і викопайте яму 3 метри довжиною, 1 метр шириною і 2 метри глубиною. Будьте готові отримати море насолоди. Я не хочу псувати вам враження і розповідати детальніше, але повірте мені, це буде одне з найкращих моментів вашого життя. Обов’язково, накачайте музики для роботи. Перша власна яма завжди особлива, наче ваша дитина.
- Зробіть облік всього програмного забезпечення, яке встановлено на вашому комп’ютері/ноубуці/телефоні. А також всіх змін, які ви робити в настройках програм і операційній системі. По-перше це неймовірно весело. По-друге, це допоможе вам відновити систему у разі її переустановки.
- Відкрийте olx, оберіть своє місто і сортировку - найдешевше. І продивіться всі товари до 100 грн. Можливо, знайдете для себе щось цікаве. Це ще допомагає у випадках, коли не знаєш, чого хочеш.
- Складіть своє генеалогічне дерево якомога далі. З плюсів, це дозволить вам нарешті вивчити свою родню. Ну а ще це доволі весело.
- Підпишіть всі свої цінні речі. У разі їх втрати, вам зможуть їх повернути. Я один раз був свідком того, як знайшли гаманець людини з грошима і документами, але там не було номеру телефону власника. І як такий гаманець повернути? Всі речі, які можуть бути втрачені: ключі, телефон, документи, сумка, рюкзак, флешка, ноутбук, окуляри тощо. Сама думка про те, що ви піклуєтеся про себе в майбутньому, робить цю роботу цікавою.
- Якщо у вас є доступ до сварочного апарату, почніть варити залізо. Залізо для звичайної людини виглядає дуже міцним матеріалом, з яким нічого неможливо зробити. Ви відчуєте себе насправді всемогутнім, коли те, що здавалося непідступним для будь-яких робот, розплавиться наче сир в мікрохвильовці. Після цього ви відчуєте владу над будь-чим матеріальним, що зустрічається в нашому світі, ви - Бог.
2 Вподобання
- Чиніть блок живлення. Ви - електрик.
3 Вподобання