Топ розваг, якщо вам набридли ваші звичайні розваги

1. Підписати всі контакти в телефоні в єдиному форматі. Дуже захоплююче заняття, яке можна розтягнути на весь день.
  2. Порахуйте свій статок. Для цього треба скласти список всіх речей, якими ви володієте. Реальними і віртуальними. Для кожної речі зробити оціночну вартість на основі поточних цін із інтернет магазинів. І порахувати суму грошей, яку ви б отримали, якби це все продали. До цього треба додати всі ваші гроші готівкою і гроші з банку.
  3. Попрацюйте з шуруповертом і ручною пилою. Купіть або знайдіть шуруповерт, саморези і ручну пилу. Знайдіть досок. І поробіть різні вироби з дерева. Найцікавіше робити двері на петлях, від цього перехопляє подих. Якщо хочете подвоїти насолоду, придбайте ще сверло. Але обережно, це настільки затягує, що можна втратити контроль над собою і почати свертили ледве не все, що попадаеться на вашому шляху, включаючи столи, шкафи, стільці тощо.
  4. Пронумеруйте всіх своїх знайомих. Буде дуже цікаво дізнатися, скільки людей ви знаєте особисто.
  5. Знайдіть лопату і викопайте яму 3 метри довжиною, 1 метр шириною і 2 метри глубиною. Будьте готові отримати море насолоди. Я не хочу псувати вам враження і розповідати детальніше, але повірте мені, це буде одне з найкращих моментів вашого життя. Обов’язково, накачайте музики для роботи. Перша власна яма завжди особлива, наче ваша дитина.
  6. Зробіть облік всього програмного забезпечення, яке встановлено на вашому комп’ютері/ноубуці/телефоні. А також всіх змін, які ви робити в настройках програм і операційній системі. По-перше це неймовірно весело. По-друге, це допоможе вам відновити систему у разі її переустановки.
  7. Відкрийте olx, оберіть своє місто і сортировку - найдешевше. І продивіться всі товари до 100 грн. Можливо, знайдете для себе щось цікаве. Це ще допомагає у випадках, коли не знаєш, чого хочеш.
  8. Складіть своє генеалогічне дерево якомога далі. З плюсів, це дозволить вам нарешті вивчити свою родню. Ну а ще це доволі весело.
  9. Підпишіть всі свої цінні речі. У разі їх втрати, вам зможуть їх повернути. Я один раз був свідком того, як знайшли гаманець людини з грошима і документами, але там не було номеру телефону власника. І як такий гаманець повернути? Всі речі, які можуть бути втрачені: ключі, телефон, документи, сумка, рюкзак, флешка, ноутбук, окуляри тощо. Сама думка про те, що ви піклуєтеся про себе в майбутньому, робить цю роботу цікавою.
  10. Якщо у вас є доступ до сварочного апарату, почніть варити залізо. Залізо для звичайної людини виглядає дуже міцним матеріалом, з яким нічого неможливо зробити. Ви відчуєте себе насправді всемогутнім, коли те, що здавалося непідступним для будь-яких робот, розплавиться наче сир в мікрохвильовці. Після цього ви відчуєте владу над будь-чим матеріальним, що зустрічається в нашому світі, ви - Бог.
2 Вподобання
  1. Чиніть блок живлення. Ви - електрик.
3 Вподобання